Aviator mostbet oynayanlar, bu oyun necədi
Aviator mostbet oynayanlar, bu oyun necədi
Dostlar, mən uzun müddətdi Mostbet-də idman mərclərinə baxıram, amma axır vaxtlar Aviator oyunu haqqında çox eşidirəm. Hər yerdə reklamını görürəm, deyirlər çox qazandırır, sürətli oyundu. Aviator mostbet oynayan varmı aramızda? Mənə bu oyunu izah edə bilərsiniz? Necə oynanılır, qaydası nədi? Doğrudanmı qazanmaq olur, yoxsa hamısı reklam üçündü? Bir də qorxuram ki, uduzaram, nə məsləhət görərsiniz? Kiçik məbləğlə başlamaq istəyirəm, hansı taktikanı seçim? Təcrübəli oyunçulara sualım var, çox sağ olun.
- LeonidFrolov
Re: Aviator mostbet oynayanlar, bu oyun necədi
Salam, Aviator həqiqətən son dövrün ən məşhur oyunlarından birinə çevrilib, mən də təxminən 3-4 aydı oynayıram. Aviator mostbet oyunu çox sadədi, əslində bir növ təyyarə oyunudu. Siz mərc edirsiniz, təyyarə uçur, qatsayı artır, siz nə qədər tez dayandırsanız, bir o qədər az qazanırsınız, amma gec dayandırsanız təyyarə partlaya bilər və uduzarsınız. Yəni tam bir risk oyunudu. Qazanmaq olur, mən də vaxtilə kiçik məbləğlərlə başlamışdım, bəzən 10 manatı 50 manat edəndə olub, bəzən də uduzmuşam. Ən əsas məsləhət odur ki, acgözlük etməyəsən, müəyyən limit qoyub dayanmağı biləsən. Məsələn, mən özümə qayda qoymuşam, 2x və ya 3x-də dayanıram, daha çox gözləmirəm. Aviator mostbet oynamaq istəyirsənsə, əvvəlcə demo versiyada sına, sonra real pulla başla.