Android üçün proqramı hardan yükləyim?

Досуг, развлечения, болтовня, курилка. Всё обо всём.
Ответить
Trueboy

Android üçün proqramı hardan yükləyim?

Сообщение Trueboy »

Salam, dostlar. Mən bir müddətdir Mostbet-də oynayıram, amma həmişə brauzer vasitəsilə. Eşitdim ki, Android üçün xüsusi proqram var və onunla oynamaq daha rahatdır. Mən də yükləmək istəyirəm, amma hardan təhlükəsiz şəkildə endirə biləcəyimi bilmirəm. Google Play-də axtardım, tapa bilmədim. Bəlkə rəsmi saytdan yükləmək olar? Əgər belədirsə, dəqiq ünvanı olan varmı? Bir də proqram telefonda çox yer tuturmu? Oynayarkən donmalar, laglar olurmu? Batareyanı tez bitirirmi? Zəhmət olmasa, istifadə edən varsa, öz təcrübəsini bölüşsün. Mən Samsung telefon istifadə edirəm, uyğun gələcəkmi? Çox sağ olun əvvəlcədən.
Observer

Re: Android üçün proqramı hardan yükləyim?

Сообщение Observer »

Salam qardaş, mən də Samsunq istifadə edirəm və proqram mükəmməl işləyir. Google Play-də tapa bilməməyinin səbəbi odur ki, kazino proqramları orada qadağandır, ona görə də rəsmi saytdan yükləmək lazımdır. Mən özüm mostbet app download for android səhifəsindən endirmişdim, heç bir problem olmamışdı. Proqram təxminən 50-60 MB yer tutur, bu da müasir telefonlar üçün çox azdır. Oynayarkən heç bir lag və ya donma müşahidə etməmişəm, çox stabil işləyir. Batareyanı digər oyunlara nisbətən çox da sürətli bitirmir, normaldı. Ən böyük üstünlüyü bildirişləri dərhal almaqdır, bonuslardan vaxtında xəbərin olur. Bir də proqramda tez-tez proqrama xüsusi bonuslar olur, onları qaçırmamaq üçün proqramı yükləməyə dəyər. Sənə də məsləhət görürəm, sına, bəyənəcəksən.
Ответить